tiistai 31. joulukuuta 2013

Eero Heinäluoma, Timo Soini ja muut punatrollit aamulehti, fi, hs.fi, demari.fi, mtv3, ylekommarit, erilaisine runkkuineen laukesivat tarkoitushakuisesti Seppo Lehdon eduskuntatervehdyksistä 27.9.2013 housuihinsa ja tietokoneiden näppiksilleen


Eero Heinäluoma, Timo Soini ja muut punatrollit aamulehti, fi, hs.fi, demari.fi, mtv3, ylekommarit, erilaisine runkkuineen laukesivat tarkoitushakuisesti Seppo Lehdon eduskuntatervehdyksistä 27.9.2013 housuihinsa ja tietokoneiden näppiksilleenEduskunnan punatrollien puhemies, mitätön ja arvoton komuvalehtelija demarien puuseeosaston eero liukas luikku kehtasi valehdella "natsitervehdyksestä" ja muut häntäheikit uikuttivat kuorossa perässä ilman analyysiä. Huippuna tuli 6 miljoonan valeet suoraan keskeltä Saksan kansanmurhaa keväältä 1945, missä kommunistijuutalainen politruggi heitti ko. luvun ilmaan yllyttäen samaan aikaan raiskaamaan ja tappamaan kaikki saksalaiset. Kas näin toimii kritiikitön media ja sen kapiset koirat.


Tässä vielä vuoden lopuksi kuva mistä kiihotuitte, runkatkaa rajusti ja Tiedonantajaan, sekä punalippuun kuivaten kiimaliemenne. Kiitos, spasiba ja lurps ;).

28.9.2013 punatrolleille vittuilua edukuntatalon portailla. Youtubessa ko. asiaa koskeva video. Kuulkaa mitä sanotaan, niin kenties alkaa raksuttamaan?
-----------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------
Gastronoomikannibaalimusiikkivideon kuvauksissa heilattiin ja morotettiin armottomasti Tampereella----------------------------------------------------------------------------------------
http://ave-moro-tervehdys.blogspot.fi/
---------------------------------------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti